Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

esmaspäev, oktoober 30, 2006

Milline mälu

Emme ei jõua ära imestada, kui hea mälu Marial on. Kõigepealt oli emmel hea meel, kui Maria juba kolmandal lasteaiapäeval garderoobis teisi lapsi näitas ja nende nimesid nimetas. Täna selgus, et Maria suudab ka emmede näod laste nimedega seostada. Täna õhtul, lasteaia garderoobis riidesse pannes astus sisse keegi naisterahvas. Kohe hüüdis Maria: "Kus Mario on?". Ja läkski see naine Mario-nimelise kapi juurde. Kui Maria emmega lastaia väravast välja jalutas tuli vastu emmele juba beebikoolist tuttav Kadi. Ja Maria hõiskas: "Kus Kaspar on?" See oli tõepoolest Kaspari ema.
Tibi head mälu näitab veel ka see, et kui meil kodus midagi kadunud on (keldrivõtmed näiteks), siis on nii mõnelgi korral abiks olnud Maria käest küsimine. Ta ütleb siis ilusti, kust võiks otsida! Ja sealt võib selle asja muide leida ka.
Ja see ei ole muidugi enam mingi uudis, et ta piltidelt tunneb ära Annemari emme ja Matu emme ja Rauli emme ja tädi Leenu ja onu Eeriku ja Onu Asseri jne. Ükskord ajakirja lapates pakkus ta muidugi, et tädi shampoonireklaamist on Annemari emme, aga juu siis oli see sarnasus ikka olemas ;-)