Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

esmaspäev, aprill 03, 2006

Jälle dieet ja selle tulemusena esimene kolmesõnaline lause

Oeh. Lihtsalt stressi tekitab see! Maria ei söö jälle peaaegu mitte midagi enam. Vahepeal küll ei-tea-mille tulemusena isu tõusis, sest otseselt midagi me selleks ei teinud. Ternespiimakapsleid ei saanud ma süüa, sest vahetult peale seda läks Maria kärna. Kalamaksaõliga proovisime, aga seda Maria mõne aja möödudes ei tahtnud.
Nüüd on siis seis selline, et hommikul minimaalselt kaera-, maisi- või hirsipudru, lõunaks makarone hakkliha või lihapallidega ja õhtul natukene jogurtit. Päeva peale sekka ka õuna ja joodavat. Ja nii päevast päeva ja nädalast nädalasse ja ... Ei ühtegi juurvilja ega kartulirooga ega mõnd suppi või muud hõrgutist. Vaarita mis sa vaaritad Maria nagunii ei söö. Selle peale tekib trots ja enam ei vaaritagi.
Aga no emme on sinisilmne ja ikka lolli järjekindlusega pakub ka muud. Nagu täna. Maria magas beebikooli peaaegu sisse niiet süüa enne seda ei jõudnud. Seega pidi ta emme arvestuse kohaselt koolist koju jõudes näljane kui hunt olema. Oligi! Käis mööda tuba ringi ja korrutas: "mämm-mämm-mämm..." Emme tegi frikadellisupi soojaks - ei taha. No selge, makaronid potti ja tulele. Sõi Maria siis umbes täpselt viis makaroni ja teatas kõva häälega: "ma ei taha!"
Et siis midagigi toredat selles päevas - esimene lausejupp!!

3 Comments:

  • At 3:55 PM, Blogger maris said…

    aga paku talle siis korralikke makarone, mitte neid tavalisi poeomi. ökosahvris ja herne tänava talukauba poes on igasugu erinevaid. on täisteramakarone ja makarone spirulinaga, mis on eriti kasulikud.

     
  • At 4:39 PM, Blogger ingrid said…

    mirtel pistis täna peaaegu terve kausitäie spirulina makarone. siuksed pisikesed tähekesed. ise võttis kausist ja kahlas suhu. osta ka neid, siis saab vähemalt kasulikke aineid sealt

     
  • At 7:32 PM, Blogger Maria said…

    Hmm... ega meie ka "tavalisi" ei söö. Maria lemmikud on kaeramakaronid ja sööme ka rukkimakarone ning neljaviljamakarone. Aga mis need spirulinamakaronid veel on, neid me prooviks küll ka kindlasti. See on mingi vetikas või? kõlab küll nii.
    Näedsa kui kasulik on siin kirjutada, igasugu häid soovitusi tuleb kohe kuhjaga :-)

     

Postita kommentaar

<< Home