Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

reede, märts 24, 2006

Esteedist kunstnikku ei saa

Viimases beebiklubi tunnis tegeleti maalimisega.
Kile laotati põrandale ja iga laps sai enda ette suure paberi. Siis pani õpetaja igale lapsele paberile törtsu kollast värvi. Rõõmsalt asusid kõik järgemööda seda värvi siis laiali plötserdama. Kõik peale Maria ja ühe väikese poisi Jaani. Maria oli nõus paberi äärde vähemalt maha istuma, too poiss hakkas juba sellegi peale protesteerima. Aga tagasi Maria juurde. Pilt pidi tulema kevadine: kollasel taustal krepp-paberist ja villatuttidest lilled. Pistis siis Mariagi oma näpu värvi sisse, kuid sirutas siis kiiresti emme suunas nõudes selle puhtakspühkimist. Ja nii kogu aeg. Emme abiga sai värv siiski enam vähem laiali aetud (koostöö oli täiesti lubatud ;-)), aga kogu aeg pidi emme tegelema ka Maria sõrmekeste puhtaksharimisega. Lilled pistis paberile juba emme üksi, sest selleks ajaks oli Maria paberi juurest jalga lasknud ja toimetas eemal kutsu ja tibuga.
Ehk proovime varsti ka pintsli kätte võtta, noh et vähemalt käsi ei määri nii hullusti, aga karta on et esteedist ikka kunstnikku ei saa :-(

3 Comments:

  • At 5:54 PM, Blogger ingrid said…

    peate kodus treenima seda värki. me ju kinkisime mariale värvid ja joonistusploki. nagunii maria isa salaja joonistab sinna ja mairale üldse ei anta.

     
  • At 5:55 PM, Blogger ingrid said…

    Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.

     
  • At 10:04 PM, Blogger Maria said…

    Ei, tegelikult me mängime nende värvidega küll, aga kaant ei ole emme veel maha kiskunud. Vabanduseks kogu aeg see, et ei ole õieti sellist kohta kus seda pläkerdamist ette võtta ja pole sellist suurt kilet jne. Niisama on ju kaa põnev neist purkidest torni laduda ja neid mööda põrandat veeretada ;-)

     

Postita kommentaar

<< Home