Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

laupäev, veebruar 18, 2006

Kõrgustesse!

Meie Maria on avastanud ronimise võlud. Kui kuskile on võimalik ronida, siis ta kindlasti proovib seda teha. Et ta diivanite ja voodite peale ronib, see ei ole enam mingi uudis, seda teeb ta juba kaua. Nüüd on Maria asunud vallutama oluliselt kõrgemaid ja samas ka ohtlikumaid punkte. Adrenaliini värk vist! Näiteks on ta võimeline ise ronima oma söögitoolile kui see ei ole mitte kõige madalamas asendis. Et vanaema tualettlauale pääseda, tuleb esmalt venitada end tumbale. Viimati avastas Maria, et lillelauale pääseb kui ronida diivanile, seejärel diivani käsituge mööda diivani seljatoele ja oledki lillelaual. Kui aga kolmanda riiulini millegipärast ei ulata, siis tuleb kohale vedada emme kangakast ja end sellele upitada.
Emme ülesanne on viimasel ajal Mariat mitte silmist lasta, et vajadusel last püüdma jõuaks. Tegelikult Marial küll kukkuda ei ole veel õnnestunud, kuid emmel käivad ikka tihti külmajudinad üle selja, kui ta äkki märkab, millise ronimise võimaluse Maria jälle on avastanud ja kust kõrgelt ta uhke näoga sulle otsa vaatab.

1 Comments:

  • At 10:33 PM, Blogger maris said…

    leevike sai sünnipäevaks suure auto, mis oli pappkasti sees. ja rohkem kui autost tunneb leevike rõõmu kastist, mille abil saab erinevatesse kohtadesse ronida.

     

Postita kommentaar

<< Home