Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

laupäev, veebruar 18, 2006

Maria ja tema titad

Mõnda aega tagasi hakkas Maria rohkem huvi ilmutama nukkude ehk titade vastu. Titasid on Marial palju ja erinevaid ja mõned neid on ära teeninud juba ka teistsuguse nime kui lihtsalt tita. Näiteks on Marial üks riidest nukk nimega Poiss ja üks, samuti riidest, pipinukk nimega Pipi. Ja siis on Marial veel Tita, kes on tema kõige esimene pisike nuku.
Kui Maria kodunt välja läheb, siis üks kolmest nukust on tal tihti kaasas. Ka kodus saavad need kolm õnnelikku tegelast viimasel ajal Maria kõige suurema tähelepanu osaliseks. Nukusid söödetakse ja joodetakse ja kallistatakse. Nukkudega saab nalja ka. Paar viimast toredat lugu saagu ka siia talletatud.
Emme ja Maria söövad. Lõunaks on parajasti hakkliha makaronidega. Maria sööb kätega ja vahepeal püüab mõne makaroni kahvli otsagi saada kuni tüdineb ning toolilt alla küsib. Emme tõstab Maria maha ja asetab makaronitaldriku taburetile, et söögu siis käigu pealt kui tahab. Maria läheb aga jooksuga toob Tita, asetab ta taldriku kõrvale taburetile ning hakkab Titale makarone ja hakkliha näole laduma. Tita tahab kaa süüa!
Emme keetis suppi ja otsustas seda ka Mariale pakkuda. Põll pandi ette ja emme pakkus Mariale lusikaga suppi. Maria ei taha. Emme proovib ikka rahulikult uuesti ja kõik kordub - Maria ei taha. Mõtleb emme siis, et läheneb asjale kavalusega. Tooba Tita ja näitab Mariale: "Vaata Maria, Tita sööb suppi, söö sina ka!" Maria krahmab kiiresti Tita kaenlasse ja keerab emmele selja püüdes nii Titat emme eest varjata. Kui Maria juba rääkida oskaks, siis oleks ta ilmselt öelnud : "Mida sa pakud minu Titale siin igasugust jama, mis süüa ei kõlba!" Sinna paika see supisöömine meil jäigi.

1 Comments:

  • At 6:58 PM, Blogger Mari said…

    Tervitused teiselt Marialt (1a6k). Väga tuttavaid hetki on teie juttudes :)
    Meie Maria küsis eile teist topsi jogurtit ja mina muidugi andsin (ise mõeldes, et vaat kuidas talle jogurt ikka maitseb) ja kui köögist tuppa läksin siis LaLa-le (kes mõnikord ka tita nime kannab) oli terve teine tops "sisse" söödetud. Nägu, keha, ekraan - kõik olid oma osa saanud. Kui seal patareisüsteemi sees ei oleks, siis oleks ma nad ilmselt koos vanni pistnud, aga läks ainult Maria üksinda :)

     

Postita kommentaar

<< Home