Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

kolmapäev, märts 08, 2006

Juuksed

Ühel päeval vestles emme msn-is Leevikese emmega, kes kuulutas, et oli Leevikese juba silma kippuvad tukad just ära lõiganud. See oli tõuge, mis viis ka Maria emme tegudeni.
Seni oli emme ikka üritanud Mariale klambreid ja patsikummikesi pähe sobitada, kuid seda kõike asjata. Maria tõmbas need kohe ära. Kui emmel vahel õnnestuski märkamatult mänguhoos Mariale klamber pähe sokutada, siis hiljemalt viie minuti pärast oli see Maria poolt ära tabatud ja tõmmati peast. Vähe sellest, ka emmel ei tohi olla peas ühtegi klambrit ja kõige vähem siis Maria titadel.
Hoolimata kõigest eelnevast ei olnud emme seni raatsinud Maria juuste kallale minna, kuna unistas ikka ilusatest pikkadest juustest. Ja lisaks veel paksudest juustest, kuna emmel endal on õhukesed. Aga no see ei puutu praegu asjasse.
Igatahes oli Maria emme nüüd tegudele tõugatud ja nii ta haaraski käärid ning asus asja kallale. Tulemus on suurepärane. Maria on rahul, kuna näeb taas maailmas toimuvat ja ei pea enam tüütute klambritega võitlema. Emme on rahul, kuna uus soeng on üliarmas. Vaadake ise - enne ja pärast :-)

1 Comments:

  • At 1:18 PM, Blogger maris said…

    no näed siis, vahest on must kasu ka. ilus sassoon, pole midagi öelda.

     

Postita kommentaar

<< Home