Maria maailm

Koht, kus kirjas kõik vahvad sündmused, mida tahaks teistega jagada ja hiljem meenutada

laupäev, aprill 07, 2007

Maria söögitool kolib keldrisse

Viimastel nädalatel on Maria hakanud suurte inimeste eeskujul ennast tabureti peale upitama ning enda tavapärases söögitoolis enam sööma ei soostu. Samas kui emme siis küsis, et kas me võime su söögitooli ära keldrisse viia, et seisab siin ilmaasjata ees, siis sellele oli ta kategooriliselt vastu. Minu tool jääb siia, teatas ta. Ja siis nii igaks juhuks ronis sinna istuma ka korra (et mine tea, äkki viivadki ära muidu).
Mõne päeva möödudes ja kui Maria vahepeal üldse oma tooli vastu huvi üles näidanud ei olnud ning järjest osavamalt taburetile end sättis, püüdis emps uuesti söögitooli keldrisseviimisest rääkida.
"Kas me võime sinu tooli nüüd keldrisse viia teist titat ootama. Et siis kui sulle kunagi õde või vend sünnib, siis toome jälle tema jaoks tagasi ...", seletas emps ettevaatlikult.
"Mhmhh.", noogutas Maria.
"Kas sa tahaksid endale õde või venda?", jätkas emps vestlust ja kuna Maria veidi segaduses paistis, siis täpsustas kohe "et kas sa tahaksid poissi või tüdrukut??"
"Tüdrukut tahan!!", teatas Maria rõõmsalt.
"Aga kas küsime issilt ka, keda tema tahaks", küsis seepeale emme (issi toimetas sealsamas kõrval ning oli kogu vestlust pealt kuulnud).
"Issi, vali välja!!", hüüdis Maria seepeale.
Issi ei osanud seepeale aga väga midagi kosta :)
Maria oskab tänaseks juba ettevaatlikult ise ka taburetilt maha saada!